Joina vårt team

OCH KOM OCH LEV THE DREAM

Vill du arbeta i musikbranschen? Är du intresserad av ett värdegrundsbaserat arbetssätt? Vill du lära dig mer om arrangörskap eller projektledning? Nu kan du söka praktikplats hos oss för våren 2018!

Vi erbjuder en varierande och rolig praktikplats med stora möjligheter att utveckla dig själv och ditt kontaktnät, bygga ditt CV, och arbeta självständigt.

 

Vi söker dig som vill göra praktik inom:

– Projektledning/event/arrangemang

– Sociala medier/kommunikation

– Marknadsföring/sälj

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är initiativtagande, organisatorisk, och ansvarsfull.

 

OBS! Vi vill att din praktik ingår som en del i en utbildning som berättigar till studiestöd (det spelar ingen roll om det är via högskola, folkhögskola, yrkesutbildning eller genom annan eftergymnasial utbildning).

Så här säger Henny och Ida, som var hos oss i fjol, om sina praktikperioder:

Henny, Music & Event management, Linnéuniversitetet:

”Att praktisera på Musikens Makt var bra på så många olika sätt! Jag kände mig direkt välkommen, behövd, och fick möjligheten att ta mycket eget ansvar. Det var en väldigt lärorik upplevelse, och en superbra erfarenhet!”

Ida, Grafisk design och kommunikation, Linköpings universitet:

”Det absolut bästa med att praktisera på Musikens Makt var möjligheten att få arbeta självständigt och ta eget ansvar, samtidigt som jag fick chansen att utveckla mitt kontaktnät genom att träffa och jobba tillsammans med människor från olika branscher.”

Ansök nu och tipsa dina vänner!

Mejla din ansökan senast den 29/1 till info@musikensmakt.se, skriv ”praktikplats” i ämnesraden.

 

praktik2018